Direktlänk till inlägg 1 januari 2011

Vilket jävla år!

Av frokentyra - 1 januari 2011 17:45

Nu har Tyra sovit hemma två nätter. Det har gått jättebra! Trots att hon inte skriker på nätterna har jag vaknat när hon varit ledsen. Hon "gruffar". Hon har vaknat vid fem båda mornarna och varit ledsen. Det är svårt att trösta henne för eftersom hon har matdroppet är det inte bara att ta upp henne eller lägga henne i våran säng. Nu har vi fått ett annat sorts matdropp som går att gå runt med. Hon kräks en del och jag hoppas det går över så att hon inte behöver CVK och näringsdropp igen.


Idag har vi varit på sjukhuset en snabbsväng. Vi vägde henne, hämtade mediciner och tog hem alla nallar och kläder. Vi ska tillbaka på måndag igen. Då ska hon vägas igen och vi ska träffa en logoped. Tänk att hon får bo med oss! Jag vet inte hur länge hon ska vara inskriven men så länge hon får vara hemma spelar det inte så stor roll.



Igår, på nyårsafton, var vi bara hemma. Mycket skönt! På tolvslaget stod vi inne i värmen och kollade på fyrverkerierna. Det var magiskt! Kunde inte låta bli att vara lite sentimental. Vilket jävla år! Jag har lärt mig så mycket. När man tror att man inte klarar mer så gör man det ändå. För att man måste.



 
 
Anna

Anna

1 januari 2011 18:52

Va härligt att få ha sötfian hemma:) Stora kramar

http://www.jagochpyret.blogg.se

 
Natasja

Natasja

2 januari 2011 09:08

Åh jag gråter när jag läser vad du skriver. Så fint du skriver. Hon är så duktig!
Du ska se att ni snart är hemma. Vi har ju fortfarande hemsjukvård och hon är inskriven på sjukhuset (4 månader gammmal nu).
Varför ska ni träffa logopeden? Har hon problem när hon äter via flaskan?
Vad får hon för mediciner?

Kram

http://blogg.aftonbladet.se/kampenforlivet

frokentyra

2 januari 2011 16:06

Logopeden ska se på när vi försöker flaskmata henne och förhoppningsvis ge lite tips. Tyra suger bra på nappen men vill inte riktigt ta flaskan. Vi får se hur det går imorgon.

Nu har hon bara Viagra (kärlvidgande) och Acetylcystein (slemlösande) kvar.

 
Ingen bild

Sofi

2 januari 2011 15:07

Hon är så sjukt söt!!! Fantastiskt att ni får ha henne hemma. Ja, vilket j-a år ni haft! Men tänk att det som inte dödar det härdar.. Kram Sofi.

 
Natasja

Natasja

2 januari 2011 18:57

Härligt att det går frammåt! :)
Skönt att det inte är så mycket mediciner kvar. :)
Jonalie har inte fått någon medicin sen vi kom hem, vet inte ens vad hon hade på sjukhuset.. :p
Eller nja, hon har Natriumklorid (koksalt) att inhalera när hon slemmar.

Då har vi nästan samma problem med maten då.
Jonalie var/är väldans seg när hon äter på flaskan. Suger på den som på nappen vilket gör att hon får jobba mer men får inte i sig mer för det och då tröttnar hon tillslut.
MEN, nu idag har hon tömt 2 flaskor själv och jag är superglad. :)
Hoppas det fortsätter så.
Hoppas söta Tyra äter bra och ni kan slippa sonden snart och framförallt, matdroppet!
Kram

http://blogg.aftonbladet.se/kampenforlivet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av frokentyra - 1 december 2013 22:27

Tiden går,Tyra har fyllt 3 år och Jack är 5 ½ månad. Tyra är inne i en väldigt trevlig fas. Hon är lillgammal och kärleksfull. Jack får mycket kärlek men gränsen mellan en kram och en nacksving är hårfin. Likaså gränsen mellan att kittlas och rivas o...

Av frokentyra - 24 juni 2013 14:56

Fredagen den 14:e juni kom äntligen lillebror. Han vägde 4260 g och var 52 cm lång så det var en redig bit. 3 cm kortare och 700 g tyngre än Tyra. Det blev ingen Charlie, utan en Jack Elis Klang. Allting har gått fint och vi mår bra allihop. Idag är ...

Av frokentyra - 12 juni 2013 12:00

Ingen bebis än. En morgon vaknade jag av att Tyra satt ca 3 cm ifrån mitt ansikte och frågade "Kommer lillebror snart?" "Ja, det undrar jag med. Längtar du efter honom?" svarade jag. "Nä" sa Tyra.   Med Tyra gick jag över 10 dagar och nu har jag ...

Av frokentyra - 19 maj 2013 18:51

Tyra verkar helt införstådd med att det ska komma en liten bebis. "Jag ska få en lillebror. Han ska heta Charlie och han kommer bajsa" har hon stolt berättat på dagis. Tyra tyckte först att han skulle heta Super-Charlie men vi tycker det känns lite k...

Av frokentyra - 28 februari 2013 22:33

I början på januari sa jag något förbjudet till Dennis: "Guuud va länge sen det är som Tyra var sjuk..." Samma natt vaknade jag av ett ljud jag aldrig tidigare hört. Tyra skrek och var så hes att det lät som i en skräckfilm. Hon hostade och väste när...

Presentation


Den här bloggen handlar om min dotter Tyra. Jag som skriver heter Lisa och är 28 år. Fröken Tyra föddes den 16 november 2010 med ett diafragmabråck och har haft en tuff start. Här kan du följa vår resa!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards